Zbiórka publiczna na rzecz Amelki z ogromnym sukcesem

Za nami kolejna impreza, która wspomogła zbiórkę na rzecz dwuletniej Amelki. Podczas Charytatywnego Maratony Zumby prowadzona była sprzedaż różnych smakołyków, a w przerwie między tańcami odbywały się licytacje, podczas których można było zdobyć wspaniałe fanty. Impreza zakończyła się wielkim sukcesem, gdyż zebrano ponad 17 tysięcy zł! Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w wydarzeniu i wykazali się chęcią wsparcia dziewczynki.

Podczas wszystkich licytacji i zbiórek do puszek zebrano do tej pory 21 480, 87 zł. Środki w całości przeznaczone zostaną na leczenie nowotworu złośliwego siatkówki w postaci obuocznej. Nie jest to jednak kwota ostateczna, ponieważ trwają jeszcze dodatkowe licytacje. Osoby, które chcą jeszcze wesprzeć Amelkę mogą wpłacać datki na konto Szczecineckiej Fundacji Na Rzecz Osób Poszkodowanych w Wypadkach Komunikacyjnych - Bank Zachodni WBK S.A. 26 1090 1711 0000 0001 0198 3470 , z dopiskiem „Dla Amelii  Konopińskiej”. Zbiórka zakończy się 31 sierpnia br.

Dziękujemy wszystkim darczyńcom i zachęcamy do dalszej pomocy.