Pomagamy dalej!

W minioną sobotę, 17 sierpnia br., odbyły się dwie imprezy, podczas których zbierane były środki na dalsze leczenie małej Amelki, która zmaga się ze złośliwym nowotworem oka.

Do pomocy przyłączył się Ole Karter Klub, który obchodził swoje czterdziestolecie. Urodziny były połączone z akcją MOTOSERCE 2019. Oprócz świętowania jubileuszu, każdy chętny mógł okazać się ogromnym sercem i oddać krew, nauczyć się podstaw RKO czy wspomóc materialnie małą Amelkę. Wśród licznych atrakcji wolontariusze zebrali 1073,98 zł.

Z kolei Procar Drift Team podczas treningu Summer Drift Camp Vol 5, który odbył się na lotnisku w Wilczych Laskach zebrał 3097,10 zł.  Każdy z przybyłych na wydarzenie mógł w zamian za datek, na rzecz chorej Amelki, poczuć się pasażerem emocjonującej jazdy driftem, czyli w kontrolowanym poślizgu.

Łącznie zebrano 4171,08 zł.

Warto dodać, że na jednym z portali społecznościowych odbywały się licytacje, dzięki którym zebraliśmy około 9000 zł.

Bardzo Państwu dziękujemy i zachęcamy do dalszej pomocy