Charytatywny Maraton Zumby dla Amelki już w najbliższą sobotę !

Zapraszamy Państwa bardzo serdecznie do wzięcia udziału w Charytatywnym Maratonie Zumby, 24 sierpnia br., na terenie kortów tenisowych w Szczecinku, przy ulicy Marszałka Józefa Piłsudskiego 3.

Amelka Konopińska to dwuletnia mieszkanka Szczecinka, która zachorowała na złośliwy nowotwór siatkówki w postaci obuocznej. Dziewczynka rozpoczęła już leczenie w Instytucie „Pomnik - Centrum Zdrowia Dziecka” w Warszawie. Otrzymała pierwszą kurację chemioterapii ogólnej. Przed nią kolejne uciążliwe i bolesne kuracje, badania, a w najgorszym scenariuszu – usunięcie gałki ocznej, zastosowanie implantu i walka o życie.

Impreza przewiduje liczne atrakcje, zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Najmłodsi uczestnicy będą mogli beztrosko spędzać czas m.in. na dmuchanym zamku. Natomiast na dorosłych czeka wiele ciekawych stoisk, m.in. z domowymi wypiekami. Chętni będą mogli wziąć udział  w licytacjach. Do wylicytowania będą, m. in. wysokiej klasy sprzęt AGD, elektrosprzęt, koszulki i piłki z autografami znanych sportowców, karnety na usługi fryzjerskie, kosmetyczne, gastronomiczne, obrazy i wiele innych cennych fantów.

Zebrane podczas Maratonu pieniądze przekazane zostaną na subkonto Amelki. Osoby, które z różnych powodów nie będą brały udziału w tym przedsięwzięciu, mogą dokonywać wpłat na konto Szczecineckiej Fundacji Na Rzecz Osób Poszkodowanych w Wypadkach Komunikacyjnych. Nr konta : Bank Zachodni WBK S.A. 26 1090 1711 0000 0001 0198 3470 z dopiskiem „Dla Amelki Konopińskiej”

Szczegółowych informacji o Charytatywnym Maratonie Zumby udzielają: Renata Kania-Rempel - 694 662 098 oraz Edyta Wieleba – Matyśniak - 512 156 726

Liczymy na Państwa obecność i hojne serca!

Do zobaczenia